Történetünk

Kezdetek

4 fős kerékpáros baráti társaságunk, több versennyel és teljesítmény túrával a háta mögött elhatározta, hogy megmozgatják a ceglédieket kerékpártúrák szervezésével.

Megszerveztük az első rendezvényüket, de magunk is meglepődtünk a részvétvevők számán.

Az első alkalommal, pár hetes hirdetés után, közel 300-an jelentek meg egy közös bringázásra.

Az emberek vágytak a szabadtéri programokra és rendszeresen eljöttek a további kerékpár túráinkra is.

Előzményünk

A kis csapatunk akkoriban a túrák közti időben sem tétlenkedett, heti 2-3 alkalommal, kerékpároztak közösen, egyre nagyobb távolságokra és egyre tudatosabb edzésekkel. Kitartásunk és a hatékony edzésmunkánknak köszönhetően a versenyeken egyre jobb eredményeket értünk el és egyre komolyabb távokra indultunk. Egy év elteltével, bővülni kezdet a társaság. Egyre többen csatlakoztak a túrázók közül a közös hétköznapi edzésekhez. Felismerték, hogy ez nem egy zárt közösség, hanem kortól és nemtől, anyagi helyzettől függetlenül mindenki számára nyitott baráti társaság, akiket egy cél kötött össze, a kerékpározás szeretete.

Kérünk mindenkit, rendezvényeinken való részvételükkel és lehetőségeikkel – anyagi 🙂 – támogassanak bennünket egy egészségesebb, környezet barátabb jövő, és egy kerékpárosok számára is élhetőbb város kialakítása érdekében.